fredag den 17. januar 2014

Køkken status

Der arbejdes flittigt på projekt "køkken pimp". Over julen røg opvaskemaskinen, og det endte med, at vi købte en ny opvaskemaskine plus et nyt køleskab. Køleskabet har længe været klar til udskiftning, var for lille, sat sammen med gaffa tape og helt sikkert ikke specielt energivenligt - ja, jeg fandt mange gode grunde til at købe et nyt - når vi nu var igang ;-)

Installationen har kostet lidt ekstra tid og kræfter, da det viser sig, at for eksempel dybden i vores køkken er 1-2 cm mindre end nutidens køkkener. Så skal man pludselig være kreativ på bygge-skære-af-rette-til-og-justere måden... Det ender vist med at blive ok. 

Jeg er stadig igang med penslen, og fik i weekenden sat filt og malet over et af vores vinduer. Det var virkelig en milepæl af de større, for siden vi for flere år (!!) siden, fik nye vinduer, har vi levet med noget som lignede et åbent bygge-sår i køkkenet. Det er utroligt hvad man kan vænne sig til :-D

I morgen fuger jeg de sidste skævheder og håber, at det og to lag hvid maling, skjuler de værste ujævnheder. Fordi det er sådan en lidt halv istandsættelse, er der steder hvor vi for eksempel ikke river den gamle vægbeklædning ned og sætter nye gipsplader op - så det bliver lidt et sminket lig.

Til det lidt sjovere, som også fortjener et par billeder:der ligger nu 12 hæklede karklude klar til brug. Karkludene er i den grad et resteprojekt, hvilket er tydeligt på en del af dem, med skiftende farver. De er hæklet på nål 4, med dobbelt bomuldgarn, 35 masker og 27 rækker halvstangmasker.
De står godt til vores nye viskestykker fra Rie Elise Larsen, som også er ganske farvestrålende.

Viskestykkerne har indtil nu haft deres plads på bordet eller radiatoren, men med de nye og flotte viskestykker i huset, fandt jeg et par Anne Black knager og så fik viskestykkerne endelig en rigtig plads at bo på. 

Når maling og deraffølgende rod er væk tager jeg flere billeder af køkkenet.
Jeg mangler stadig at give gulvet en - forhåbentlig - sidste tur med den lyseblå maling.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar